Home :: Nieuws

Masterclass Weekend

vrijdag 11 mei, zaterdag 12 mei 2018

Ter gelegenheid van  de  80e verjaardag  van de  bekende Nederlandse bariton


Marco Bakker

Marco  Bakker

 

organiseren  wij een  MASTERCLASS weekend voor professionals en zeer ervaren en ambitieuze amateurzangers!

Marco Bakker heeft in de Nederlandse muziekwereld natuurlijk geen introductie meer nodig. Zijn veelzijdige zangtalent op het gebied van zowel het klassieke repertoire, als oratorium, opera, operette, lichte muziek en musical is ruimschoots bejubeld en bewezen.  Marco wil zijn jarenlange zangervaring graag doorgeven aan een volgende generatie en om hem die kans te geven, organiseren wij graag voor hem deze Masterclass.

Vind je het  fijn om voor publiek te staan in de overtuiging, maar vooral de zekerheid  het beste van jou te kunnen laten zien en horen?  Meld je dan snel aan en grijp deze   unieke mogelijkheid om door een professional pur sang mee te worden genomen naar de uiterste eindjes van jouw zangvermogen.

 

Tijdens deze masterclass  ga je  werken aan verdieping en verfijning van je repertoire en  krijg je belangrijke tips, waardoor je met nog meer vertrouwen alle solo-optredens, concerten en audities tegemoet kunt zien. Natuurlijk ben je ook aanwezig bij de masterclasses van de overige deelnemers.  De keuze van de muziek laten we graag aan jou  over  (liederen en aria’s lichte – en klassieke muziek.

De pianobegeleiding is in de vertrouwende handen van  de bekende pianist Frans van Tuijl.

 

 

Masterclass weekend

Dit Masterclass weekend wordt gehouden op vrijdag 10 november, zaterdag 11 november en zondag 12 november 2017  van 10.00 – 17.00 uur. De deelnemers krijgen iedere dag een individuele masterclass.   Op zondag 12 november 2017 sluiten we ’s middags af met een concert.

Tevens maak je kans op een solo optreden in het Jubileumprogramma  in Carré Amsterdam, dat begin 2018 voor Marco wordt georganiseerd ter gelegenheid van zijn 80e verjaardag.

 

Wil je  alleen komen luisteren?  Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom !!

 

Locatie

Theaterzaal van de Stichting Papageno Huis

Naarderstraat 77 te 1251 BG  Laren.

 

Naarderstraat 77

Theaterzaal van de Stichting Papageno Huis,

 

Kosten

De kosten van dit Masterclass  weekend zijn  € 275,-- per deelnemer.

Publiek  € 15,--  per persoon  (per dag) of € 30,-- (weekend passe partout)

 

Informatie en inschrijving

Inschrijving  sluit op 16 oktober  2017 en kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , met vermelding van naam, adresgegevens, telefoonnummer en stemsoort.

Telefonische informatie bij Annette Veerman  06-237 98 327

 

 

ROUTEBESCHRIJVING

 

Parkeren:

Voor het Papageno Huis op eigen terrein of bij de buren op nummer 81, De Stichtse Hof (Vivium).

Gelieve niet te parkeren op de "bezoekersplekken" van De Stichtse Hof (gemarkeerd).

Het is ook niet toegestaan te parkeren bij de andere buren, ook nummer 81, van appartementencomplex Het Laar.

 

 

Route:

- vanuit centrum Laren, volg borden Singer, vervolg Naarderstraat tot aan Papageno Huis aan uw linkerhand.

 

- vanaf A1 richting Amersfoort, neem afrit 8 Blaricum, onderaan afrit rechts voorsorteren en rechtsaf Naarderstraat op. Papageno Huis na ongeveer 500 m aan uw rechterhand.

 

- vanaf A1 richting Amsterdam, neem afrit 8 Blaricum / Huizen, rechts voorsorteren en volg borden Blaricum / Huizen, onder het viaduct door rechts aanhouden, sla rechtsaf de Rijksstraatweg op richting Laren / ziekenhuis, weg vervolgen, wordt automatisch Naarderstraat. Papageno Huis na ongeveer 500 m aan uw rechterhand.

 

 

   

Marco Bakker: terug naar zijn roots

In Januari 2015 verscheen zijn nieuwe cd met Schumann’s Dichterliebe en Mahler’s “Kindertotenlieder” en “Lieder eines fahrenden Gesellen” met pianiste Mirsa Adami.