Concerten

2018

Concertagenda en bijzonderheden

ZATERDAG 11 AUGUSTUS - LOCATIE OOSTERHAVEN MEDEMBLIK - 20.00 - 20.45 UUR - TOEGANG GRATIS

Zaterdagavond 11 augustus wordt op het ponton in de Oosterhaven weer de Oosterhaven Classic georganiseerd met een fantastisch programma verzorgd door het Noord-Hollands Jeugd Fanfare Orkest o.l.v. Lieuwe de Jong en de fameuze Marco Bakker. Drie jaar geleden verraste Marco Bakker Medemblik met een flitsend en spetterend optreden; reden te meer om hem nog eenmaal tijdens de Waterweek te laten schitteren.

Vanaf 20.00 uur wordt het weer genieten, meezingen en meedeinen op en langs de Oosterhaven. Evenals voorgaande jaren is er weer de mogelijkheid om met sloepen en schuiten voor en naast het ponton aan te meren, terwijl na afloop de sluis in de Westerhaven tot middernacht wordt bediend.

Alle toeschouwers, vorig jaar toch zo'n 1500, krijgen een bijzonder gevarieerd licht klassiek en populair programma gepresenteerd, waarbij uiteraard de deelname van Marco Bakker als grote publiekstrekker kan worden genoemd.

De weersvoorspellingen worden nadrukkelijk in de gaten gehouden, maar grote parasols op de kade zullen in ieder geval voldoende bescherming bieden tegen zon dan wel regen. Uiteraard is dit bijzondere licht klassieke concert vrij toegankelijk en wordt er weer op een grote belangstelling gerekend.

 

50PLUSBEURS VAN 18 T/M 22 SEPTEMBER 2018 IN DE JAARBEURS UTRECHT - GENIET AANSLUITEND AAN DE BEURS VAN: THE SILVER SHOW


Een verrassend gevarieerde voorstelling vol muzikale hoogtepunten en humoristisch intermezzo. De 3 Baritons zijn nog éénmaal" terug van ooit weggeweest". Ernst Daniël Smid, Henk  Poort en Marco Bakker halen het beste in elkaar naar boven en introduceren daarbij gelauwerde sopranen Janine Kitzen en Aylin Sezer voor de hoogste noten. Geniet van de mooiste operette melodieën, klassieke opera aria's, tijdloze musicalsongs en onvergetelijke internationale en Nederlandse evergreens. Bezoek de 50PlusBeurs van 10.00 - 17.00 uur. Direct aansluitend de Silver Show van 17.15 - 19.00 uur

 

17.15 - 19.00 uur.ZONDAG 23 SEPTEMBER: CONCERT BONIFACIUSKERK TE ZAANDAM

 

ZONDAG 30 SEPTEMBER: THEATER DE BOND, OLDENZAAL

 

ZATERDAG 6 OKTOBER: INFORMATIE VOLGT

 

MAANDAG 8 OKTOBER: BENEFIETAVOND MMV JAN VAYNE EN GERARD BREAS

 

ZONDAG 14 OKTOBER: OOSTENDE, BELGIE

 

ZONDAG 28 OKTOBER, OPENHOFKERK, AALSMEER

 

ZATERDAG 3 NOVEMBER TOT EN MET 14 NOVEMBER CONCERTREIS NEDERLANDSE ANTILLEN

 

ZONDAG 18 NOVEMBER, GEGEVENS VOLGEN.

 

MAANDAG 26 NOVEMBER: BELGIE, WORDT VERDER NOG INGEVULD

 

DONDERDAG 29 NOVEMBER: DRIE BARITONS IN PROGRAMMA HENK POORT

 

ZATERDAG 8 DECEMBER: KERSTCONCERT, INFORMATIE VOLGT

 

ZATRDAG 15 DECEMBER: LOCATIE VOLGT

 

2019

 

ZONDAG 6 JANUARI, WETTEREN. BELGIE

 

ZATERDAG 12 JANUARI, BELGIE. LOCATIE VOLGT

 

ZONDAG 13 JANUARI, UDEN

 

VRIJDAG 8 FEBRUARI, GRONINGEN

 

DINSDAG 12 MAART, BERGEN OP ZOOM

 

ZONDAG 17 MAART, IJSSELSTEIN

 

ARCHIEF

MARCO BIJ OMROEP MAX IN TV UITZENDING 2018.

Marco bij Omroep Max op zondag 8 juli om 19.20 op NPO 2 OPERA SING ALONG VANUIT DE PARADE 'S HERTOGENBOSCH.
In een feestelijk zullen de grootse opera hits worden uitgevoerd, met uitstapjes naar operette en het Napolitaanse lied. Het is een groot meezingfestijn. Medewerkenden: Francis van Broekhuizen (sopraan), Adriano Graziani (tenor), Laetitia Gerards (sopraan) en Raoul Steffani (bariton) en Leona Philippo. Bijzondere gast is Marco Bakker. Koor: Brabant Koor. Muzikale begeleiding: Philharmonie Zuidnederland o.l.v. Enrico Delamboye.